neděle 3. ledna 2010

Orgasmus pod kontrolou

Jedním z prvních kroků ve vztahu, kde dominuje žena, je převzetí kontroly nad mužovým orgasmem. Kdy, jak a jestli vůbec bude muži dovoleno vyvrcholit, musí být zcela v režii partnerky. Nepovolená masturbace je nepřípustná!


Nucená či dobrovolná sexuální abstinence má na mužskou psychiku zásadní vliv. Už po několika málo dnech bez orgasmu se muž stává přirozeně pozornějším, upřímně se zajímá o partnerku a cítí potřebu být jí nablízku. Po delší době (3 - 7 dní) začíná muž podvědomě i vědomě směřovat veškeré svoje chování k dosažení cíle - orgasmu. Začne být velmi milý k partnerce (tento stav se dá přirovnat k zamilovanosti), udělá téměř vše, co jí na očích uvidí, neustále má potřebu se jí dotýkat a být s ní v kontaktu. Delší období bez sexuálního uvolnění toto chování jenom umocňuje.

Jakmile dojde k orgasmu, muž okamžitě ztrácí jakýkoliv sexuální zájem a vrací se do normálu.

Z výše uvedeného je zřejmé, že dominantní žena uvědomující si důsledky odkládaného orgasmu, má v rukou mocnou zbraň. Účinná je zejména se systémem trestu/odměny za patřičné chování. K dokonalosti lze kontrolu nad mužem dovést s využitím sexuální stimulace bez následného vyvrcholení.


Pokud žena sexuálně vzruší muže (může toho využít pro vlastní uspokojení, třeba za pomoci jím prováděného orálního sexu), má nad ním téměř neomezenou moc. Muž jí v té chvíli slíbí téměř cokoliv a je skutečně ochotný to splnit. Pokud mu není umožněno vyvrcholit, následují u něho pocity zklamání a frustrace. Zakrátko je ale vše zpět v zaběhlých kolejích, muž je poslušný a ochotný, snad ještě více než předtím.

Důležitá je vidina nejisté budoucí odměny v podobě orgasmu. Pokud muž ví, že orgasmus dostane, nemá důvod se snažit. Pokud naopak ví, že se ho nedočká, může i přes zákaz či dobrou vůli sklouznout k masturbaci. Naopak nejistota ho udržuje téměř neustále sexuálně napjatého a dává ženě prostor k prosazení a utužení její dominantní pozice.


Ženy, které už přijaly svoji dominantní pozici mohou využít i techniky "pokaženého orgasmu". Ta spočívá ve stimulaci muže až na hranici orgasmu. Ve chvíli, kdy je jasné, že muž bude ejakulovat, žena okamžitě ukončí jakékoliv dráždění a nechá sperma samovolně vytéct. Muž sice prožije orgasmus i s ejakulací, jeho požitek však ani zdaleka není srovnatelný s běžným orgasmem a ani jeho sexuální útlum není tak znatelný.

Při abstinenci se z muže stane poslušný pejsek, kterého vzruší partnerčina odhozená ponožka nebo dotek ruky. Bude jí doslova klečet u nohou a ochotně plnit její přání. Jakýkoliv její kontakt s penisem ho uvede do stavu, kdy je schopný myslet pouze na jednu věc. Stane se skutečně ovladatelným.

3 komentáře:

  1. Jsou to moc pěkné obrázky:-)Zajímalo by mě, jak by se muž dokázal vzrušit se ženou s nějakou exkluzivní erotickou pomůckou, teď jsem třeb azahlédl párový vibrátor: http://wevibe4.cz/2-blize-o-we-vibe-4
    Máte s tím někdo zkušenosti?

    OdpovědětVymazat
  2. je to děsivý a zároven krásný a praktický jakou ženy mohou mít převahu, je velká škoda že si to ženy většinou neuvědomují , z druhý strany je to složitý a těžký být nadržený a frustrovaný, je to prakticky nesnesitelný, prohlubuje to lásku k ženě a ochotu splnit jí vše co si jen vymyslí

    OdpovědětVymazat
  3. hezky a inspirativně napsaný :-) ale v realu je to k zešíleni když mě žena nechá nadrženýho, celej den chodim v práci s tvrdym a pořádně se nevispim

    OdpovědětVymazat