pondělí 1. února 2010

Ponížení

Na stránkách femdomfetishblog.com je k nalezení vynikající příspěvek od dominantní ženy. Popisuje způsob, jakým ovládá a psychicky deptá svého submisivního manžela. Moc poučné čtení pro všechny manželky a přítelkyně!


Ponížení

Pro mnoho žen může být ponižování jejich manželů velmi silná, eroticky emotivní aktivita. Porušení konvenční formy vztahu v muži dominované společnosti a chování se k němu způsobem, který je proti všemu co nás učily jako malé holčičky, může být velmi vzrušující a povzbuzující. Pro muže, kteří přijímají a vítají takovouto formu dominance, to může být sexuální zážitek tak silný, že může způsobit závratně intenzivní pocit odevzdání se svojí ženě a v některých případech dokonce ejakulaci.

Vždycky slýcháme, že cesta k mužově srdci vede přes jeho žaludek, ale cesta k jeho mysli míří skrze jeho penis. Pokud se k němu budu chovat tak, abych ho udržovala vzrušeného, bude se vracet a žadonit o víc. Když se nad tím zamyslíte, jeho penis je přímo spojený s jeho mozkem – jestli kontrolujete jedno, kontrolujete i druhé.


Ponižovat ho můžete mnoha různými způsoby. Můžeme uvažovat o různých kategoriích: jeho vzhled, práce, mysl, jeho tělo, jeho sexualita a mužnost. Převlékání za ženu, provádění domácích prací pro vás, slovní urážky a ponižování, zesměšňování jeho výdrže nebo schopností, naznačování, že není skutečným mužem. Kterákoliv z těchto metod bude mít na submisivní muže velmi silný efekt. Samozřejmě ne všechny metody se hodí pro každého. Na některé je účinnější tradiční pokárání, na jiné zas platí nucení k nošení kalhotek a zneuctění velikosti penisu. Musíte experimentovat a zkoušet různé způsoby, abyste zjistila, co nejlépe funguje.

Osobně cítím, že pro spoustu mužů je nejlepším přístupem „vybudovat/zničit“ styl mentálního týrání a mučení. Poté, co je v o submisivním postavení alespoň několik týdnů, můžete tuto metodu použít. Nikdy neurážejte jeho inteligenci, protože tento způsob nebude mít správný efekt. Postupujte třeba takto: Řekněte mu, že dobře vypadá, má ucházející postavu, normální penis a je průměrný v posteli. Pokud mu na začátku dáte najevo, že je v pořádku a schopný, posílíte jeho ego. Po pár týdnech byste měla začít kritizovat jeho techniku v posteli, dělat neuctivé komentáře o velikosti jeho penisu, jeho výdrži a jeho schopnosti vás uspokojit. Po několika dnech začne být ustaraný a starostlivý. Teď nastává čas znovu ho povzbudit a přesvědčit, že je všechno v pořádku.


A opět, za pár dnů si začněte znovu stěžovat na stejné věci, tentokrát ale s větší intenzitou. Opakujte tento proces tak dlouho, dokud nebude neustále plný úzkosti a neudělá pro vás cokoliv si budete přát.

Cítím, že v mnoha případech je důležité ponížit ho před jinými ženami. Tím, že před vašimi kamarádkami zpochybníte jeho mužství, velikost penisu a dokonce jeho sexuální orientaci, v něm vyvoláte zničující a zároveň vzrušující pocit. Také mám ověřeno, že pokud ho přimějete posluhovat vám a několika vašim blízkým přátelům, když je nahý nebo v nějaké uniformě, tak ho dotlačíte až na samou hranici jeho touhy odevzdat se vám.


Většinou bude nadávat a protestovat, ale přesto bude mít erekci. Poznávacím znamením pro jakoukoliv vaši ponižující taktiku nejsou jeho oči ani slova, ale to, co je v jeho kalhotách. Jestliže má erekci, nezáleží na tom, jak moc protestuje – víte, že jste na dobré cestě kompletně ho ovládnout.

7 komentářů:

  1. Dovedete si představit normálně fungujícího člověka, jak posluhuje nahý svým známým? V Čechách, kde málem každý každého zná?
    Nechápu, proč tyhle primitivní, nereálné masturbační fantazie musí někdo vydávat za skutečný ženský názor.
    Něco takového může fungovat v BDSM komunitě, ale ne v normálním životě.
    Jenomže mezi úchyly těžko mluvit o nějakém velkém ponížení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napadlo Vás, že ty přátelé kterým submisiv posluhuje, mohou být členy BDSM komunity? Tudíž plně obeznámeni se situací a nemaje vůči této situaci žádné námitky?
      Dovedu si poměrně reálně představit, že mě kamarád pozve na party k němu, sejde se nás tam třeba deset se stejnou zálibou, a jeho přítelkyně nám bude posluhovat oblečená jen do bot na podpatku.
      nemyslím že to je nereálné.

      Vymazat
  2. Je to něco co funguje naprosto přesně jak je zde napsáno a lidi co tomu nerozumí nazívají nás za ůchyly,nejsou náhodou oni ůchylní když celí život praktikují jen klasiku?

    OdpovědětVymazat
  3. Už sa teším ako to manželka po prečítaní začne praktizovať (a hrozné sa teším ,a neviem dočkať.)dúfam že neodmietne.

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že my, BDSM dotčeni, jsme si vědomi, jaký dar jsme do vínku dostali.

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se to líbí jak je to napsáno. Rád bych takovou partnerku měl.

    OdpovědětVymazat