sobota 2. dubna 2011

Nelze odolat...

S jarem přichází čas odhalené ženské krásy. Můžet se snažit ji nevnímat a popírat její vliv na vás...


Ale je to marné. Stačí záblesk prosvítající bradavky a vaše myšlenky už zase míří k jejímu doknalému tělu. Chce se vám před ni pokleknout, vnímat ji a cítit.


Zase jste v pasti, toužíte po ní, po každém jejím doteku, slovu, pohledu. Jste ochotní pro ni udělat cokoliv je va vašich silách. Nevnímáte to jako ponížení, ale jako dar. Neočekáváte odměnu, pouhá její přítomnost je víc, než si zasloužíte.


Snažíte se odhadnout každé její přání, s trpělivým očekáváním pozorujete výraz její tváře. A když pak snad někdy dostane možnost být v nejintimnější blízkosti jejího božského těla, chcete sloužit.


Její uspokojení je i vaším, uvolnění, které provází její orgasmus přináší klid a vy cítíte touhu. Toužíte celou ji zlíbat, laskat každý záhyb jejího horkého těla. Uctívat ji.

3 komentáře:

  1. jj přeně tak to je :-) odolat ženě její kráse a její ženskosti prostě nejde

    OdpovědětVymazat
  2. ale většina chlapů tohle dokáže ocenit až po pár dnech zamčení, když začnou přemýšlet víc o své ženě než o sobě, když spokojenost svojí milovaný ženy povíší nad svou potřebu, pro nás chlapy je to sice malinko krutý, ale najdeme sladkou odměnu, najdeme svojí bohani paní královnu :-)

    OdpovědětVymazat