pondělí 2. srpna 2010

Ruined orgasm - sérum pravdy

Rada pro ženy. I když nejste dominantní a žijete v normálním partnerském vztahu, můžete využít technik, které platí na submisivní muže. Vhodným nástrojem je zejména ruined orgasmus, názorně předvedený např. v tomto videu.

Jednoduše si s ním hrajte a oddalujte jeho vyvrcholení.Nebude tušit žádnou zradu, naopak bude potěšený vaší pozorností.


Když ho konečně přivedete na hranici uspokojení, bude se vám svíjet pod rukama a doslova prosit o konec. Teď je ta pravá chvíle. Položte mu otázku, na kterou už chcete dlouho odpověď s příslibem rychlého orgasmu. Ve většině případů odpoví. Pak už není nic snazšího, než spustit masivní orgasmus, nejlépe pokažený.

Muž dosáhne svého, ale bude zmatený, protože nebude cítit uspokojení, na které je zvyklý. Nebude však tušit proč, protože s technikou pokaženého orgasmu se ještě nesetkal. Zanecháte ho v pochybách a nejistého, stále částečně vzrušeného a ve vaší moci. A věřte, že až se příště zeptáte, jestli se mu to minule líbilo, bude jeho reakcí okamžitá erekce s toužebným pohledem.

1 komentář:

  1. Tak tohle zní skoro až jako týrání muže :O Samozřejmě je mi úplně jasné, jaký je důvod tohoto stylu, je to prostě absolutní oddání muže své ženě. Ale já nevím, jestli bych měla to srdce tohle svému muži udělat. Oddalování ejakulace samozřejmě provádíme. A dokonce jsme i zkoušeli tohle, což mu prodloužilo výdrž strašně moc. Ale rozhodně bych ho potom nechtěla nechat zmateného a částečně nespokojeného.

    OdpovědětVymazat